Yrityksen muutto

Luotettavat ja nopeat yritysmuutot kaikkialle Suomessa.

Yrityksen muutto Seinäjoki ja Tampere

Onko yrityksenne muuttamassa uusiin toimitiloihin? Tarjoamme teille yritysmuutot luotettavasti ja ripeästi sovitussa aikataulussa. Muuttopalvelu sisältää sopimuksesta kalusteiden ja tavaroiden pakkaamisen ja siirtämisen muuttoautoon, kuljetuksen uuteen osoitteeseen ja kalusteasennuksen uudessa kohteessa.

Yrityksen muuton tulee sujua niin mutkattomasti, että työtä voidaan jatkaa koko ajan keskeytyksettä. Muuttopalvelut kannattaa keskittää meille, jotta kaikki muuttoon liittyvät palvelut voidaan toteuttaa puolestasi avaimet käteen -periaatteella vastuullisesta kierrättämisestä aikataulutukseen.

Olemme palvelleet satoja yrityksiä ja yhteisöjä vuosien saatossa. Joukkoon lukeutuu niin yksityisiä yrityksiä kuin myös virastoja ja laitoksia. 

Kysy lisää ›

Muuttopalvelut ja -välineet yrityksille

Kalustomme avulla pystymme siirtämään suuriakin kohteita, kuten teollisuusvarastoja, varastotiloja ja kahvihuoneita. Pystymme siirtämään irtaimiston lisäksi koko yrityksen omaisuuden.

Toteutamme myös suuria muuttokokonaisuuksia kuten esimerkiksi valtion konttoreiden ja terveyskeskusten muuttoja.

Voit myös vuokrata meiltä pelkästään muuttoon tarvittavat välineet. Muuton jälkeiset asennukset, kuten sähköpöydät, merkistä riippumatta kaikki asennukset.

Kysy lisää ›

Yritysmuutto nopeasti ja vaivattomasti

Vietä yrityksen kick off, tykypäivä tai etäpäivä silloin kun me muutamme teitä uuteen osoitteeseen. Yritysmuutot hoidamme yli 50 vuoden kokemuksella kaikkialla Suomessa. Asiakaskohtaisesti räätälöitävät palvelut sisältävät sopimuksesta kaiken pakkaamisesta loppusiivoukseen.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita